Seura

Mielenkiinto autourheiluun heräsi Urjalassa viimeistään helmikuussa 1966, kun Urjalan Urheiluautoilijat ry sai alkunsa yli 60 henkilön aikomuksesta perustaa alan yhdistys. Toiminnan suhteen ei aikailtu, sillä ensimmäiset jäärata-ajot järjestettiin noin viikko perustamisen jälkeen Rutajärven jäällä. Vaikka jäärata-ajot niittivät suosiotaan, kuului alkuvuosien ohjelmistoon lisäksi maarata- sekä ST-ajoja.

Nyt yli 50-vuotiaalle taipaleelle on mahtunut jo melko kattava kirjo eri autourheilulajeja. Kilpailujen sekä harjoitusmahdollisuuksien järjestäjänä seuramme on viime vuosina ollut aktiivinen erityisesti rallin puolella. Kilpailijat edustavat seuraamme rallin lisäksi myös rallisprintissä, jokamiehenluokassa, radalla, jäärata-ajossa, kartingissa sekä endurancessa. Yhtä lailla jäsenistöämme näkyy myös erilaisissa toimitsijatehtävissä, ja pyrimmekin kannustamaan sekä kouluttamaan joukkoomme lisää aktiivisia harrastajia.

Haluamme omalta osaltamme parantaa liikenneturvallisuutta ennen kaikkea kertomalla miten vauhdin hurmasta voidaan ja tulee nauttia asiaankuuluvasti sekä turvallisesti oikeissa olosuhteissa.

Seuramme tavoite on ylläpitää ja kasvattaa edelleen yli 50 vuotta sitten herännyttä mielenkiintoa ja intoa autourheilua kohtaan, sekä tahollamme edistää suomalaista autourheilua positiivisella asenteella myös tulevaisuudessa.